Nuffnang Adds

May 10, 2011

Lama sudah x jumpe....

Dah lama rasanya x update blog ni...nak cerita pasal apa? rutin harian yg sama je setiap hari? tp kan akhir2 ni sejak entry terakhir pasal kek lobak tu, mmg tak dinafikan pelanggan yg order kek tu akan order lagi...alhamdulillah rezeki Allah...

Lanjutan dari aktiviti baking membaking ni, aku ngan member mummysaramani ade la setup akaun Facebook utk pelanggan2 kami memilih produk2 kami (cewah produk tu :P) @ Cakes N Tarts. Kitorang xdela full force sgt dlm bisnes ni sbb memasing keje makan gaji lagi n sekadar hobi suke suke je buat masa ini...tp xde la tempahan tu kitorang buat memain...tiap satunya dilaksanakan dengan penuh perhatian...kirenya kalu utk tekak sendiri bleh plak nak makan sedap2 xkan la org beli dr kite, kite bikin cincai2 kan...duit tu!! bukan bleh main petik kat pokok (kecuali pokok duit2 yg melekat kat pokok kelapa tuh)..


Hei apa daaa yg aku bebelkan ni....senang cite...tengok la gambo2 bawah ni...


Marble Cheese Brownies @ RM50.00

Carrot Walnut Cake wit Cheese n Kiwi topping @ RM45.00

Chocolate cupcake for mother's day @ RM55.00

American Chocolate

ni special utk majlis pertunangan sepupu aku

ben10 n Ultramen theme cupcake

ben10 n Ultramen cupcake, again :P



 

1 comment: